Mina planer & mål för 2018!

”Mina planer och mål för 2018″

– Studera till Barnskötare!
Fastän musiken är det jag vill satsa på så vill jag även jobba med barn! Har även några framtida planer som har att göra med musik/ teater och det gör att jag även behöver en utbildning inom barnavårdsomsorgen så nu satsar jag järnet på detta!

– Ha en underbar och fin 20 årsdag med de närmsta människorna i mitt liv.
Japp! I år är året då jag fyller 20. Vad ska man hitta på för ålderskris när man är halvvägs till 40?? Haha nej men, känns som att man nyss fyllde 15 och körde mopedbil. Nu ska man fylla 20 och vet inte än vart livet bär av mot eller vart man ska befinna sig – fast det kanske man inte behöver veta än? Who knows!

– Lägga ner ännu mer tid på låtskrivandet och ge ut mer låtar oberoende om de är bra eller mindre bra! (Grymt självkritisk)
Jag har ju skrivit låtar sedan jag var väldigt liten och varit med i MGP – Melodi Grand Prix (som Lilla Melodifestivalen, men i Finland) när jag var 14 år gammal, med en egen låt förstås. Men i efterhand har jag ju självklart skrivit låtar men inte gett ut dem på det sättet – något klipp finns dock på youtube med en av de låtar jag gjort, som jag uppträdde med på ett bröllop.
Men återigen, jag började på Kulturama i Stockholm 2014 där jag tog examen juni 2017 och blev Artist/ Musiker och strax efter examen lade jag ut en låt på Spotify som jag skrev på en dag och producerade allting helt själv. Har flertalet låtar att lägga ut men har inte riktigt vågat ge ut dem då jag är så otroligt självkritisk och tycker inte att något är bra – fastän det är bra! Så det är ett mål. + Att jag faktiskt aktivt skriver låtar och får nya idéer hela tiden men har inte riktigt den tiden att göra klart alla s.k projekt (Det viktigaste målet – Tiden!!)

– Skriva på denna nya blogg!
Man har ju haft bloggar tidigare i sitt liv, men som inte varit på en helt seriös nivå då man varit så ung och glömt bort den. Men nu ska jag faktiskt försöka att ta mig i kragen och skriva lite nu som då – då jag förstås har något jag vill skriva om.

– Börja ta hand om mig själv mer än andra, sätt inte dig själv sist som sagt!
Jag har alltid varit den som hjälpt andra och försökt lösa deras problem, varit en som alla kommit till när de fått problem/ motgångar med något.Och ja, det är ju dock en fördel att folk anförtror sig till mig och så, eftersom jag inte säger vidare saker åt andra, ingen skvallerbytta haha, nej men jag håller allting stängt – ingen annan får reda på. Men, detta har gjort att jag själv inte har tänkt på hur min ”situation” / välmående har varit samt är – vilket då gör att jag hamnar sist på listan med (så att säga) vem jag tar hand om mest. Så detta år ska jag ta hand om mig själv lite mer än andra för att själv få må bättre! :-)

– Göra en makeover med något! Ingen aning vad, men något får det bli!
Förra året blev min makeover rosa hår (från mörkbrunt-blond-rosa) samt att mitt hår blev otroligt kort jämfört med vad jag hade, var lite fundersam över att det blev så men nu känns det bara bra att jag har kortare hår (Jovisst, det växer ju hela tiden) men det är skönt med lite förändring när man haft extremt långt hår sedan man var väldigt liten.

– Få mitt ben/ knä i skick så jag kan börja gå igen efter olyckan!
Som jag skrev i mitt förra inlägg om min akuta knäoperation så är mitt mål att snabbt kunna börja gå igen efter denna tråkiga olycka som skedde på juldagen på grund av för mycket snö som gjorde att jag halkade omkull. Det snöade väldigt mycket hela dagen så det var lite dåligt av de som ska sköta om väg/trottoar inte skötte om dem då det var rikligt med snö som kom.
Samt att detta orsakar så en del planer jag har haft för att starta det nya året med inte går att göra precis just nu så de får vänta tills det blivit till det bättre :-)

Har även några få mål/ planer som jag ska försöka att nå detta år som jag inte delar med mig då det samtidigt är lite skrämmande grejs men jag längtar tills jag får börja komma igång med dem!

– Céline

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>